• 0
  • 0
    Přihlaste se a najdete tady své oblíbené kousky i příště!
  • SK
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu zdarma!
OK

Spa a Wellness Aquapalace Praha Čestlice nabízí koncept denních lázní pro krásu, relaxaci a harmonii. Překročením posledního schodu galerie, vstoupíte do oázy klidu a odpočinku. Objevte, jak pravidelné tělové a obličejové SPA procedury mohou zharmonizovat vaše tělo a mysl. Pokud toužíte ještě po větším soukromí můžeme vám připravit Privátní Spa ve kterém strávíte neopakovatelné chvíle relaxace s přáteli při saunových ceremoniálech a ve vířivce. Je to prostě jedinečná příležitost, jak si velkolepě odpočinout a zároveň se výborně bavit. Pokud se nebudete cítit ve své kůži je tu pro vás možnost fyzioterapie s objednáním do jednoho týdne.

Šedesát profesionálů SPA a Wellness se o Vás postará sedm dní v týdnu na jednom místě.

Slovo úvodem

Těšit se můžete na SPA, které nabízí koncept lázní pro krásu, relaxaci a harmonii. Pokud hledáte místo odpočinku, pravidelných masáží či obličejových procedur, manikúry, pedikúry, solária, IPL, nebo toužíte strávit neopakovatelné chvíle relaxace s přáteli, neváhejte nás navštívit.

Na vaší návštěvu se také těší v Saunovém světě, kde naleznete 14 různých prohříváren. Samozřejmostí jsou staletími prověřené finské sauny, římské lázně i moderní venkovní zóna. Nedílnou součástí relaxace a uvolnění jsou výřivky a relaxační zóny s lehátky. Nezapomenutelným zážitkem a balzámem pro tělo mám připraveny naše saunové ceremoniály (v současnosti je nabízíme již devatenáctkrát za den), které nesmíte vynechat.

V neposlední řadě je tu pro vás Balneo Medical, špičkové nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje služby v oblasti fyzioterapie a rehabilitace. Rehabilitační péči zajišťují lékaři a fyzioterapeuti. Provádíme diagnostiku, rekondiční cvičení, vodoléčbu, nebo lymfodrenážní masáže.